گرین مگ

گرین مگ، مجله ای برای ایرانیان

گرین مگ

گرین مگ، مجله ای برای ایرانیان

تایمر آبیاری

تایمر آبیاری چیست؟

تایمر آب وسیله ای است که در مدت زمانی که شما تعیین می کنید به گل ها، گیاهان و باغ ها آب می دهد. یعنی می توانید تعیین کنید که یک گل یا گیاه هر روز چند بار و چند دقیقه باید آبیاری شود. به این ترتیب می توانید برنامه آبیاری منظمی داشته باشید تا گل هایتان با مشکل کم آبی مواجه نشوند. هر تایمر آبیاری می تواند آب را به چندین گلدان گل یا چندین منطقه در باغ شما برساند و شما نیازی به خرید چندین تایمر ندارید. یک تایمر با کیت اتصال ممکن است نیازهای شما را برآورده کند.

تایمر آبیاری خانگی نیز باعث صرفه جویی در مصرف آب می شود. هزینه مصرف آب بالاست و قیمت آب خانگی در سال های اخیر افزایش یافته است. آبیاری با دست باعث از دست رفتن آب می شود و از آنجایی که تعیین میزان دقیق آب برای هر گل و گیاه به صورت دستی دشوار است، آب زیادی هدر می رود. یک تایمر آبیاری قطره ای به سادگی مدت و مقدار آب مصرفی برای هر گل و گیاه را تعیین می کند. آب صورت قطره قطره به گیاه می رسد و حتی یک قطره هم از بین نمی رود. اکنون کل کشور و حتی کل دنیا با مشکل کم آبی مواجه است. یک راه حل خوب برای بخش کشاورزی می تواند استفاده از آبیاری خودکار باشد. به خصوص اینکه بخش قابل توجهی از آب مصرفی صرف کشاورزی و باغداری می شود و این میزان به دلیل آبیاری غیر اصولی افزایش یافته است.

انواع تایمر و کنترلر آبیاری

تایمرهای آب در مورد نوع تامین آب دارای 3 دسته هستند.

فقط مخزن: این نوع تایمر به مخزن فشار ثابت متصل می شود. معمولاً این مخزن بیش از 30 لیتر آب در خود جای می دهد و فقط برای آبیاری گلدان ها در زمان خشکسالی استفاده می شود. یا زمانی که دسترسی به لوله وجود ندارد.

اتصال به شلنگ: این تایمر آبیاری به شلنگ متصل می شود و می تواند فشار آب را به میزان آب مورد نیاز کم و زیاد کند. در این حالت بدون پر کردن مخزن کار می کند، بلکه فقط با اتصال تایمر به شیر تایمر مناسب کار می کند.

این نوع تایمر دارای دو مدل ورودی با امکان اتصال به مخزن و شیر آب می باشد. ترکیبی از مخزن و شیر برقی است. در مواقعی که احتمال کمبود آب وجود دارد می توان از ظرفیت مخزن برای آبیاری گلدان ها استفاده کرد.

تایمرهایی با مخازن مناسب برای آبیاری گلدان در داخل خانه مناسب هستند و برای آبیاری باغ حتماً به یک شیر آب یا یک مخزن با ظرفیت بالا نیاز دارید.

مقیاس زمانی آبیاری خانگی بسته به نوع سیستم کنترل دارای دو نوع است:

تایمر آبیاری هوشمند: این نوع تایمر دارای سیستم کنترل بسیار پیشرفته می باشد. یعنی خود تایمر دارای یک سیستم هوشمند است که زمان آبیاری را بر اساس میزان نور خورشید، دمای اتاق و همچنین رطوبت هوا و خاک تعیین می کند. دارای سنسورهای حرفه ای و مناسب برای آبیاری در سطح وسیع می باشد.

تایمر آبیاری اتوماتیک: تایمر رایجی که به طور گسترده توسط مردم و گلخانه ها استفاده می شود، مدل اتوماتیکی است که شما در نظر دارید. شما می توانید تصمیم بگیرید که چه زمانی و چقدر سخت است. از مدل های اتوماتیک محبوب می توان به تایمر آبیاری Orbit و تایمر آبیاری Aqua اشاره کرد.

دو گروه دیگر برای تایمرها در نظر گرفته شده است:

تایمر دیجیتال: دارای نمایشگر دیجیتالی است که زمان و برنامه مورد نظر شما را نشان می دهد. تعداد دفعات آبیاری از زمان آخرین تنظیم برنامه و همچنین اطلاعات مربوط به میزان آب مصرفی و موارد دیگر از این قبیل روی صفحه نمایش داده می شود. تایمر آبیاری مداری دیجیتال است.

زمان آنالوگ: این تایمر تایمر ندارد و فرکانس و زمان تایمر را با پارامترها و ولوم ها مشخص می کنید. تایمر آب آکوا یک مدل آنالوگ است.

هر دو مدل عرضه تکی و دوگانه بسته به نیاز شما در دسترس هستند.

نوع خروجی تک: تنها یک خروجی دارد و یک برنامه در نظر گرفته می شود. یعنی تمام گل ها و گیاهان طبق برنامه آبیاری می شوند.

مدل دو خروجی: می توانید برای هر خروجی برنامه خاصی را ارزیابی کنید. به عنوان مثال اگر دو مدل گل دارید که یکی از آنها یک بار در روز و دیگری یک بار در هفته نیاز به آب دارد، ممکن است برای یک شیر آب 24 ساعت و برای یک شیر آب یک هفته در نظر بگیرید و هر شیر را به درگاه مورد نظر وصل کنید.

بسته به نوع برنامه ای که از تایمر انتظار دارید یکی از این گزینه ها را انتخاب کنید.

اطلاعات مهم برای استفاده از تایمر آبیاری خانگی

بسته به مدل تایمری که استفاده می کنید، باید به نکات خاصی در حین استفاده نیز توجه کنید. بعدا بحث خواهیم کرد:

اگر علائم خرابی باتری را مشاهده کردید، بهتر است آن را تعویض کنید. شاید هر 3 یا 4 ماه (بسته به عملکرد تایمر) باتری ها تمام می شوند و نیاز به تعویض دارند.

این تایمرها در هوای سرد و یخبندان قابل استفاده نیستند. زیرا آب پشت تایمر می ماند و احتمال یخ زدن آن بسیار زیاد است. اگر آب داخل دستگاه یخ بزند، ممکن است قطعات داخلی و سنسورهای دستگاه آسیب ببینند.

هر تایمر دارای محدودیت دمایی است. معمولا دمای ورودی نباید بیشتر از 40 درجه و کمتر از صفر باشد. چون هم برای گل و هم برای ساعت مشکل دارد.

در را ببندید و با احتیاط از آن خارج شوید تا هیچ لکه ای در جلو یا پشت دستگاه باقی نماند. رطوبت موجود در ساعت می تواند به مدار داخلی آسیب برساند.

شیر آب یا شیر مخزن دستگاه باید همیشه باز باشد. خیلی خوبه وگرنه گلتون آب نمیشه

هر تایمر محدوده فشار خاص خود را دارد. سعی کنید فشار آب را در این حد تنظیم کنید. زیرا آب کمتر مورد نیاز به گل نمی رسد و اگر بیشتر باشد می تواند به تایمر آسیب برساند. بررسی و تعیین فشار بهینه ضروری است.

ساعت کرونومتر دیجیتال را به درستی تنظیم کنید گزینه های AM و PM بارگذاری شده در دستگاه به ترتیب صبح و بعدازظهر هستند حتما ساعت را به درستی تنظیم کنید تا آبیاری شما دقیق و به موقع باشد

مطالعه مقاله کامل: https://abniro.com/hose-faucet-timers/

طرز تهیه کوکو بادمجان: دو نفره + شیرازی + تبریزی + گیلانی

طرز تهیه کوکو بادمجان به صورت‌های مختلفی را در این قسمت به شما آموزش می‌دهیم. کوکو بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین غذاها در ایران است که حتما یکبار باید آن را امتحان کنید. در این مقاله به شما انواع مختلف کوکو بادمجان در حالت‌های مختلف دو نفره، خام، سرخ‌ شده، گیلانی، کبابی، تبریزی، قارچ و … را آموزش می‌دهیم، پس تا پایان با ما همراه باشید.



طرز تهیه کوکو بادمجان دو نفره

کوکو را می‌توان یکی از بهترین غذاهایی دانست که می‌توانید آن را همیشه در میهمانی‌ها، مراسم‌های مختلف، سفر و یا دورهمی‌های خانوادگی در نظر داشته باشید. یکی از انواع جذاب تهیه کوکو، کوکو بادمجان است که در این قسمت می‌خواهیم به معرفی آن بپردازیم. برای تهیه کوکو بادمجان به صورت دو نفره می‌توانید از مواد زیر استفاده کنید که عبارتند از:جوان ایرانی (irjavan.com)


مواد اولیه مقدار موردنیاز

بادمجان به تعداد 5 عدد

تخم مرغ به تعداد 2 – 3 عدد

سیر رنده شده به مقدار 1 قاشق چایخوری

پیاز به تعداد 1 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان موردنیاز


همانطور که مشاهده می‌کنید، مواد و مقدار بسیار کمی برای تهیه این طرز تهیه کوکو بادمجان وجود دارد. با تهیه موادی که در بالا گفتیم، از دستورالعمل زیر برای تهیه کوکو بادمجان دونفره استفاده کنید:


ابتدا لازم است تا به سراغ پیاز برویم. آن را به حالت درشت ریز کنید و در یک ظرف بریزید. آب پیاز را بگیرید تا آماده شود.

حال به سراغ بادمجان‌ها می‌رویم. ابتدا آنها را تمیز کرده، سپس در حالت درشت از طریق رنده، ریز می‌کنیم. در برخی مواقع اگر تجربه کرده باشید، ممکن است به طعم تلخ بادمجان نیز بربخورید که در این حالت، لازم است تا از این ترفند برای گرفتن تلخی آن استفاده کنید. ابتدا روی آن قبل از اینکه به سراغ رنده رفته و آن را ریز کنید، روی آن نمک بزنید، حال باید بگذارید تا تلخی آن برود، در این حالت پس از مدتی بگذارید و آن را رنده کنید.

 حال که بادمجان را آماده کردید، لازم است تا پیاز رنده شده و نیز بادمجان را در یک ماهیتابه با هم مخلوط کرده و با گرمای ملایم آن را تفت دهید.

حال زمانی که ترکیب موردنظر شما مقداری نرم شدند و به اصلاح آب انداختند، حرارت را افزایش داده و پس از مدتی (با کشیده شدن آب آن)، سایر مواد از جمله نمک، فلفل، زردچوبه را به محتوا اضافه می‌کنیم. حال آن را تفت می‌دهیم.

حال زمانی که مواد خوب پخته شد و دیگر آبی برای آن نماند، با مقداری فاصله برای سرخ شدن کامل غذا، سیر را در این نوبت اضافه می‌کنیم و به مدت 3 دقیقه می‌گذاریم تا تفت بخورد. پس از این کار، نوبت آن است تا مخلوط را برای سرد شدن نگهداری کنیم.

حال مخلوط را که سرد شده، در یک کاسه می‌ریزیم. آن را با تخم مرغ و نیز مقداری نمک ترکیب کرده و کامل میکس می‌کنیم. ابتدا دو تخم مرغ بریزید. در صورتی که این دو نتوانست انسجام و بافت آن را محکم کند، تخم مرغ سوم را نیز اضافه کنید.

یکبار دیگر داخل ماهیتابه روغن ریخته و مقداری صبر می‌کنیم تا داغ شود. مایه کوکو را به داخل آن می‌ریزیم و مدتی اجازه می‌دهیم تا با حرارت ملایمی که دارد، آرام پخته شود.


زمانی که بافت کوکو به صورت منسجم در آمد و خودش را گرفت، کوکو را برگردانده و آنطرف دیگر ان را نیز می‌پزیم.

برای پخت کوکو نیازی به بستن ماهیتابه نیست.

کوکو شما پس از مدتی آماده است و می‌توانید آن را میل کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان خام

یکی از انواع متدهای پخت بادمجان، به صورت خام است که می‌توانید از آن برای تهیه کوکو بادمجان استفاده کنید. در این حالت ابتدا لازم است تا مواد اولیه زیر را آماده کنید.

مواد اولیه مقدار موردنیاز

بادمجان به تعداد 8 عدد

پیاز به تعداد 1 عدد

سیب زمینی به تعداد 1 عدد

آرد گندم به مقدار 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ به تعداد 3 عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان موردنیاز

روغن و زردچوبه به میزان موردنیاز


با تهیه مواد بالا، حال شما می‌توانید از دستورالعمل زیر استفاده کنید که به شرح زیر می‌باشد:


ابتدا بایستی بادمجان‌ها را تمیز کرده، پوست آن را بگیرید. حال آن را به صورت درشت رنده کنید و در یک کاسه قرار دهید.

حال بایستی به مقدار 1 قاشق چایخوری نمک را روی بادمجان بریزید. پس از انجام اینکار، لازم است تا آب اضافی بادمجان را با کنار گذاشتن آن به مدت 20 – 30 دقیقه بگیریم. همچنین این کار باعث می‌شود تا همانطور که در قسمت قبل هم گفتیم، تلخی بادمجان گرفته شود.

سپس بایستی سیب زمینی و پیاز را درست کنیم. ابتدا پوست آنها را گرفته و می‌شوریم. حال بایستی با رنده در حالت متوسط آن را ریز کرده و آب اضافی آن را با دست بگیریم. حال این دو ماده را درون یک کاسه قرار می‌دهیم.

به سراغ بادمجان‌ها برمی‌گردیم و آنها را آبکشی می‌کنیم. سپس آن را فشار می‌دهیم تا آب آن گرفته شود و محتوا را به ظرفی که سیب‌زمینی و پیاز دارد، اضافه می‌کنیم. حال تخم مرغ‌ها (3 عدد) را به ظرف اضافه می‌کنیم.

حال نوبت آرد است. آن را به مقداری نمک، زردچوبه، فلفل اضافه و مجموع مواد را به کاسه اضافه می‌کنیم. حال نوبت آن است که حسابی مخلوط را ورز داده و میکس کنیم. دقت کنید که در این مرحله بایستی ماده ما به صورت منجسم شود. پس اگر شل شد، بایستی به آن مقداری آرد اضافه نماییم.

تابه را روی حرارت قرار داده، روغن اضافه کرده و داغ می‌کنیم. بعد مایه کوکو را به آن اضافه کرده و کامل روی تابه می‌نشانیم. پس از اینکه سمت زیرین خوب سرخ شود، سمت دیگر آن را برگردانده و سرخ می‌کنیم.

در این حالت شما می‌توانید زمانی که مایه کوکو را روی تابه گذاشتید، آن را به 4 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را برگردانید که راحت‌تر باشید.

زمانی که کوکو سرخ شد، غذای شما آماده سرو کردن است و می‌توانید از ان لذت ببرید.


طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده

برای تهیه کوکو بادمجان به صورتی که سرخ شده است، می‌توانید از روش و مواد اولیه زیر استفاده کنید:


مواد اولیه مقدار موردنیاز

بادمجان به تعداد 6 عدد

پیاز به مقدار 2 قاشق غذاخوری خرد شده

نعناع خشک به مقدار یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ به تعداد 6 عدد

روغن به مقدار 1 فنجان

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار موردنیاز

زرشک به مقدار 2 قاشق غذاخوری

با تهیه مواد بالا، از دستورکار زیر برای طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده استفاده کنید:


ابتدا بادمجان‌ها را شسته، پوست گرفته و مقداری نمک روی آن بپاشید. حال می‌توانید آن را به شکلی که می‌خواهید به صورت رنده شده یا قطعه شده یا سالم بپزید. در این حالت ما بادمجان سرخ شده را داریم و می‌خواهیم با آن کوکو بادمجان بپزیم.

حال بایستی زرشک را خوب شسته و نیز خشک نمایید.

حال به سراغ تخم مرغ‌ها بروید و آن را با مقداری نمک، زردچوبه، نعناع، فلفل ترکیب کنید تا حالت پف به خود بگیرد. می‌توانید در این مرحله زرشک را نیز اضافه نمایید.

همچنین پیاز را به مایه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

حال نوبت آن است مایه را به ترکیب بادمجان سرخ شده اضافه کنیم و آن را روی حرارت ملایم بگذاریم تا آرام بپزد. شما می‌توانید مرحله اول یعنی سرخ کردن بادمجان را انجام ندهید و مانند روش‌های بالا، ابتدا بادمجان را با مخلوط کوکو میکس کرده و مایه آن را به تابه اضافه کنید.

حال در انتهای طرز تهیه کوکو بادمجان، مطمئن شوید که دو طرف سرخ شده و می‌توانید کوکو بادمجان سرخ شده را سرو کنید.



طرز تهیه کوکو بادمجان تبریزی
حال نوبت آن است که به سراغ طرز تهیه کوکو بادمجان‌های محلی برویم. اولین مورد را با کوکو تبریزی شروع می‌کنیم.

مواد اولیه مقدار موردنیاز
بادمجان به تعداد 5 عدد
پیاز به تعداد 1 عدد
سیر به تعداد 1 حبه
تخم مرغ به تعداد 3 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار موردنیاز
یکی از ساده‌ترین روش‌های تهیه کوکو بادمجان به شرح زیر می‌باشد:

بادمجان را رنده رنده کرده و آب آن را بگیرید تا در هنگام سرخ شدن، بافت خود را بتواند خوب حفظ کند.
حال سیر را له کرده و به پیاز اضافه نمایید.
بادمجان را به حالت کبابی روی گاز یا زغال بپزید. راه حل دیگر در اینجا برای کسانی است که از طعم بادمجان دوست ندارند. در این حالت بایستی آن را به صورت آب پز تهیه نمایید.
حال که بادمجان آماده شد، به سراغ پیاز و سیر بروید و با دستگاه میکسر یا یک گوشکوب کاملا آنها را با هم له کنید و مواد دیگر در لیست بجز تخم مرغ را به آن اضافه نمایید.
مخلوط را خوب هم زده و تخم مرغ‌ها را در طرز تهیه کوکو بادمجان به ترکیب اضافه کنید. مایه بدست آمده را برای پخت روی تابه بریزید و زیر و روی آن را خوب بپزید.

طرز تهیه کوکو بادمجان پنیری ترکیه‌ای
اگر می‌خواهید کوکو بادمجان را به روش پنیری بپزید، می‌توانید از دستورالعمل زیر در ادامه استفاده نمایید که می‌تواند یک غذای مقوی و خوشمزه را برای شما فراهم کند.

مواد اولیه مقدار موردنیاز
بادمجان به تعداد 2 عدد بزرگ
سیب زمینی به تعداد 2 عدد
تخم مرغ به تعداد 1 – 2 عدد
زردچوبه و روغن به میزان موردنیاز
آرد سوخاری ریز به مقدار 2 قاشق غذاخوری
پیاز به تعداد 1 عدد در سایز بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار موردنیاز
پابریکا به مقدار 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار نصف لیوان
یکی از متفاوت‌ترین طرز تهیه کوکو بادمجان‌ها با مواد بالا است که دستورالعمل آن شرح زیر می‌باشد:

ابتدا در طرز تهیه کوکو بادمجان، لازم است برای تهیه کوکو پنیری، سیب‌ زمینی‌ها را خوب با اسکاج تمیز کنید. آن را آبکش کرده و درون یک قابلمه بگذارید. به میزانی که روی آن را بپوشاند، روی قابلمه آب ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم و می‌گذاریم تا آب پز بشوند.
حال بادمجان‌ها را آماده می‌کنیم. برای اینکار آنها را روی شعله حرارت را زیاد قرار داده تا یکطرف آن کباب شود. حال آن را جابه‌جا می‌کنیم تا طرف دیگر آن کباب شود. حال که خوب حرارت دید، آن را کنار می‌گذاریم تا خنک گردد. می‌توانید برای اطمینان از اینکه خوب آبپز شده‌اند، چنگال‌ها را به داخل آن فرو برده و مطمئن شوید که پخته شده است.

حال بایستی پوست بادمجان‌ها را گرفته و آنها را روی بر روی یک سطح محکم مثلا روی تخته آشپزخانه ریز می‌کنیم. آنها را از داخل قابلمه بیرون آورده و در یک کاسه جدا، می‌گذاریم. روی آن آب سرد گذاشته و صبر می‌کنیم تا خنک گردد. حال بایستی پیاز را پوست گرفته و با رنده در حالت متوسط آن را ریز کنیم.
آب پیاز را گرفته و در یک کاسه می‌گذاریم. حال بایستی پوست روی سیب زمینی‌ها را بگیرید و آن را با رنده ریز کنید. مواد حاصل را به کاسه اضافه کنید.
تخم مرغ را داخل ظرف اضافه می‌کنیم. بهتر است قبل از اضافه کردن آن، داخل یک پیاله تخم مرغ را بررسی کنید که سالم باشد. سپس مواد دیگری همچون زردچوبه، فلفل و پابریکا را به همراه نمک و سیر و پنیر پیتزا (اختیاری) به ظرف اضافه می‌کنیم.
همه مواد را با قاشق به خوبی میکس کرده و مخلوط می‌کنیم. این کار در طعم دار کردن مخلوط نقش مهمی دارد. حال بایستی در این مرحله شما می‌توانید مواد دیگری را نیز براساس ذائقه‌ای که دارید نیز اضافه کنید. مثلا گوشت یا سویا، یا سبزیجاتی مانند جعفری یا فلفل دلمه‌ای.
مایه کوکو را آماده کرده و آرد سوخاری را به آن کم کم اضافه می‌کنیم. حال بایستی به مقداری قاشق غذاخوری اگر مایه رقیق بود، آرد سوخاری یا آرد سفید اضافه کنیم.
زمانی که مایه خوب محکم شد، تابه را آماده می‌کنیم. روغن روی آن ریخته و داغ می‌کنیم. سپس مایه‌ها را با دست یا قاشق می‌ریزیم یا فرم می‌دهیم و به تابه اضافه می‌کنیم. حرارت را روی حالت متوسط و یا کمی بیشتر (خیلی کم) بگذاری تا به صورت کامل مغز پخت هم شود.
از کفگیر برای پختن زیر و روی کوکوها استفاده کنید و دو طرف را کامل سرخ نمایید.
حال بایستی این مواد را در طرز تهیه کوکو بادمجان، به یک ظرف منتقل کرده و آن را سرو نمایید.

طرز تهیه کوکو بادمجان شیرازی
در ادامه برررسی طرز تهیه کوکو بادمجان در ایران، می‌توان به کوکو شیرازی اشاره نمود که به 2 صورت قابل پخت است. ابتدا به روش تابه‌ای آن می‌پردازیم:

طرز تهیه کوکو بادمجان شیرازی به روش تابه‌ای
برای تهیه کوکو بادمجان شیرازی به روش تابه‌ای، می‌توانید از مواد زیر استفاده کنید که به صورت زیر می‌باشد:

مواد اولیه مقدار موردنیاز
بادمجان به تعداد 4 عدد (متوسط)
پیاز به تعداد 1 عدد (بزرگ)
تخم مرغ به تعداد 3 عدد
روغن به مقدار موردنیاز
سیر 1 حبه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار موردنیاز
روغن مایع به مقدار موردنیاز

برای تهیه این غذای خوشمزه بایستی دستورالعمل زیر را انجام دهید که به شرح زیر می‌باشد:

ابتدا بادمجان را می‌پزیم. برای اینکار، اگر می‌خواهید طعم غذا به صورت میرزا قاسمی درآید، بادمجان را کباب کنید و اگر این نوع طعم را نمی‌پسندید، بایستی بادمجان را پوست گرفته و آن را به حالت آبپز دربیاورید.
حال که به پخت بادمجان پرداختید، بایستی آن را در یک کاسه جادار و مناسب قرار دهید. برای اینکار، ابتدا بایستی آن را خنک کرده و سپس سیر و پیاز را رنده نمایید. حال آب آن را گرفته و در یک کاسه که بادمجان را گذاشتید، ترکیب نمایید.
حال لازم است تا مواد طعم دهنده برای طرز تهیه کوکو بادمجان را به مخلوط بادمجان اضافه کنید. برای اینکار بایستی نمک، فلفل، زردچوبه را به این ترکیب اضافه کرده و با یک گوشتکوب یا همزن، آن را خوب میکس کرده و له کنید. در اینجا بسته به نوع روشی که پخته شده، بادمجان ریز نشده اما شما می‌توانید آن را رنده کنید.
تخم مرغ‌ها را در یک کاسه جدا شکانده و هم بزنید. حال مخلوط را به محتوای حاوی بادمجان اضافه کرده و میکس کنید. مهم است که اول بگذارید تا بادمجان سرد شده و سپس این کار را بکنید.
زمانی که محتوا یکدست شد، می‌توانید تابه را روی حرارت قرار داده و روغن را روی آن بریزید. حال بگذارید داغ شود و مایه کوکو را به داخل تابه اضافه کنید.
حال مایه را با پشت قاشق کامل صاف کرده و روی تابه پخش کنید. دو طرف کوکو را خوب سرخ کرده و سپس برای سرو کردن و میل کردن کوکو از گوجه فرنگی، خیارشور و نان لواش استفاده کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان شیرازی به روش فر
اگر شما دارای فر هستید، می‌توانید سریع‌تر و راحت‌تر این کار را بکنید. در این حالت ابتدا همان مواد بالا را آماده کنید. برای دستورالعمل طرز تهیه کوکو بادمجان شیرازی به روش فر، داریم:

ابتدا لازم است تا برای تهیه کوکو در فر، فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حال بایستی اجازه دهید تا گرم شود.
در این حالت بایستی یک قالب برای طرز تهیه کوکو بادمجان تهیه کنید و با مقداری روغن، سطح و اطراف آن را چرب نمایید.
حال با گرم کردن ظرف، بایستی مایه کوکو را داخل قالب ریخته و روی قالب را با یک فویل آلومینیومی بپوشانید. حال بایستی به مدت 15 – 20 دقیقه آن را درون فر گذاشته و کوکو را آماده کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان گیلانی
مورد سوم، طز تهیه کوکو بادمجان گیلانی است که برای تهیه آن می‌توانید مواد زیر را در نظر بگیرید:

مواد اولیه مقدار موردنیاز
بادمجان به تعداد 4 عدد (متوسط)
پیاز به تعداد 1 (بزرگ)
سیر به تعداد 1 حبه
تخم مرغ به تعداد 3 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار موردنیاز
روغن و زردچوبه به مقدار موردنیاز

حال با تهیه مواد بالا، می‌توانید از طرز تهیه زیر استفاده کنید که به شرح زیر می‌باشد:

ابتدا لازم است تا پوست بادمجان را گرفته و آن را آماده کنید. برای اینکار آنها را شسته و درون قابلمه آب می‌ریزیم. برای آماده شدن، آن را آبپز کرده و یا می‌توانید با پوست روی شعله گرفته و آنها را کباب کنید. حال بایستی آن را پوست بگیرید.
در مرحله بعدی، بایستی بادمجان را پخته و در یک کاسه جادار بگذارید. حال بایستی صبر کرده و بگذارید تا خنک شود. این ماده را با پیاز و سیر (که از قبل رنده شده باشد) به بادمجان اضافه می‌کنیم. قبل از اینکار حتما آب پیاز را بگیرید تا بافت مایه کوکو حفظ شود.
ادویه‌ها را اضافه کرده و ترکیب را خوب مخلوط کنید. قبل از اضافه کردن، بهتر است بادمجان‌ها را بگذارید تا خنک‌تر شود.
حال بایستی تخم مرغ‌ها را اضافه کنیم تا مایه کوکو به خوبی و یکدست ایجاد شود.
بقیه مراحل پخت طرز تهیه کوکو بادمجان مانند بالا است و بایستی تابه را با روغن داغ کرده و مایه کوکو را با حرارت ملایم سرخ کنید. دو طرف را خوب بپزید و آن را آماده پخت نمایید.

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی
برای آن دسته از افرادی که در طرز تهیه کوکو بادمجان، سرخ کردنی دوست دارند و می‌خواهند برای تفریح، یکبار هم که شده غذای روغنی و سرخ شده را میل کنند به صورت تفریحی، می‌توان یک دستور غذای خوشمزه از کوکو بادمجان را ارائه کرد که به نام طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی خوشمزه و عالی شناخته می‌شود.


مواد اولیه مقدار موردنیاز
بادمجان 1.5 پیمانه (ساطوری شده)
سیر 1 عدد
پیاز 1 عدد
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به مقدار موردنیاز
با فراهم کردن مواد بالا، می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید:

ابتدا بایستی بادمجان‌ها را بشورید. سپس آن را روی شعله حرارت بگیرید تا خوب سرخ شود. همه طرف‌های آن را سرخ کنید. حال بگذارید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن، سر بادمجان را گرفته و پوست بکنید. حال بایستی صبر کنید تا خنک شده و بادمجان‌ها را رنده کنید و به آن نمک بپاشید. 1 ساعت آن را رها کرده و سپس آبکشی کنید.
همانطور که گفتیم، برای تهیه این دستور غذا به 1.5 پیمانه بادمجان کبابی ساطوری شده نیاز دارید که این ترکیب از 4 بادمجان به دست می‌آید. حال بایستی بادمجان‌ها را با چاقو به صورت ساطوری ریز کرده و در داخل آبکش بریزید و کاملا آب آن را بگیرید. برای این کار یا این روش را به کار ببرید یا روی تابه روغن را تفت داده و آب اضافه آن را بگیرید.

مرحله سوم طرز تهیه کوکو بادمجان آن است که پیاز را پوست بگیرید، آب آن را نیز مانند بادمجان گرفته و بادمجان ساطوری شده را به همراه مواد دیگری همچون سیر و مواد دیگری همچون آرد سوخاری و نیز ادویه‌ها با هم ترکیب کنید.
تخم مرغ را در یک کاسه جدا اضافه کرده و با یک چنگال یا قاشق آن را از حالت لختگی خارج کنید.
مواد ترکیب شده را با تخم مرغ قاطی کرده و هم بزنید.
حال مرحله منسجم شدن مایه کوکو است که بایستی در این مرحله پس از هم زدن ترکیب، بافت آن به صورت منسجم درآید. اگر شل بود، می‌توانید آرد سوخاری را بیشتر اضافه کنید.
حال مایه را به تابه دارای روغن سرخ شده اضافه کرده و حرارت آن را زیاد کنید. زمانی که کوکو خوب سرخ شد، با کفگیر طرف دیگر آن را سرخ کنید.
در انتهای دستورالعمل طرز تهیه کوکو بادمجان، آن را برداشته با مواد دیگری مانند سس و یا سبزیجات آن را میل نمایید.
برای تهیه این نوع کوکو می‌توانید از روغن زیتون بی بو استفاه کنید. این کوکو را می‌توانید در کنار سس رنچ یا برنج نیز سرو کرده و از قالب گرد فلزی برای تهیه آن استفاده نمایید.


طرز تهیه کوکو بادمجان با گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده را یکی دیگر از مواد بسیار خوشمزه‌ای می‌توان دانست که می‌تواند طعم بسیار لذیذی را به آن اضافه کند. در این رابطه شما می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده هم برای تهیه کوکو بادمجان استفاده کنید. برای اینکار، ابتدا مواد زیر را تهیه نمایید:

مواد اولیه مقدار موردنیاز
گوشت چرخ‌ کرده به مقدار 200 گرم
پیاز به تعداد 1 عدد
سیر به تعداد 2 حبه
بادمجان به تعداد 2 عدد
آرد سوخاری به مقدار موردنیاز
روغن به مقدار موردنیاز
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار موردنیاز
برای تهیه این غذا از دستورالعمل زیر استفاده کنید:

ابتدا در طرز تهیه کوکو بادمجان، بایستی بادمجان را شسته، روی آن شیاری را ایجاد نموده و بادمجان را روی شعله گاز یا زغال یا درون فر کباب کنید. حال پوست آن را گرفته و آن را داخل یک قابلمه بریزید. این ماده را خوب له کرده و آب اضافی آن را بگیرید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کوکو بادمجان بایستی داخل یک کاسه، بادمجان را با گوشت مخلوط نموده و آن را کامل ورز دهید.
حالا بایستی تخم مرغ را به همراه نمک، زردچوبه و فلفل بهم ترکیب کنید و یکبار دیگر ورز دهید.
پیاز و سیر را پوست گرفته و آن را ریز ریز کنید. حال بایستی آب آن را بگیرید و به مخلوط گوشت آن را اضافه نمایید. دوباره ترکیب را مخلوط کرده و ورز دهید.
حال بایتسی ماده کوکو شما به صورت یک ماده منجسم باشد. اگر این حالت را نداشت، پودر سوخاری را به آن اضافه کنید حال ترکیب کنید و ورز دهید تا منجسم شود.
تابه را روی حرارت گذاشته و خوب آن را با روغن گرم می‌کنیم. سپس کتلت را در هر دو سمت آن پخته و سرخ می‌کنیم.
در مرحله نهایی، با توجه به چرب بودن غذا، آن را حتما روی حوله روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکته: در صورتی که می‌خواهید در طرز تهیه کوکو بادمجان، ترکیب کوکو با گوشت چرخ کرده شما به صورت رژیمی باشد، می‌توانید در طرز تهیه کوکو بادمجان، آن را در داخل سینی چرب گذاشته، 20 دقیقه در فرم گرم حرارت دهید و دما را به 175 درجه سانتی گراد برسانید. همچنین به جای گوشت چرخ کرده می‌توانید از سویا استفاده کرده و به جای سیر، از سبزیجات استفاده کنید.


طرز تهیه کوکو بادمجان با قارچ
برای کسانی که علاقمند خوردن کوکو بادمجان با قارچ هستند، شما می‌توانید از دستورالعمل زیر برای تهیه این نوع کوکو استفاده کنید که مواد اولیه آن به شرح زیر می‌باشد:

مواد اولیه مقدار موردنیاز
بادمجان به تعداد 3 عدد
تخم کتان 2 قاشق غذاخوری
قارچ به تعداد 6 عدد
سیر 3 بوته
آرد برنج 4 قاشق غذاخوری
زیره سبز نصف قاشق غذاخوری
آویشن یک قاشق غذاخوری
شوید خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سماق یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان موردنیاز
حال برای تهیه این غذا باید گفت:

ابتدا بایستی بادمجان‌ها را بشویید و خرد نمایید.
سپس قارچ‌ها را ریز کرده و سیر را پوره نمایید.
تابه را بر روی حرارت بگذارید. حال بایستی روی آن روغن ریخته و گرم کنید. حال در تابه تکه‌های بادمجان، سیر پوره شده و قارچ خرد شده را به همراه ادویه‌ها و سبزیجات بریزید.
سپس بایستی در تابه را بسته و آن را بگذارید تا خوب پخته شود. مواد را کمی بهم زده و تابه را از روی مشعل بردارید.
مخلوط پخته شده را در کاسه ریخته و همراه آن آرد برنج، تخم کتان و نیز کنجد را اضافه نمایید. مخلوط را خوب هم زده و له کنید (به آرامی).
حال بایستی در تابه بزرگتری، مقداری روغن بریزید و زمانی که تابه داغ شد، آرام مواد مخلوط کوکو را اضافه کنید.
برای سرخ کردن هر طرف کوکو، آن را به مدت 3 دقیقه بگذارید و زمانی که دو طرف طلایی شد، می‌توانید بردارید.
در انتهای طرز تهیه کوکو بادمجان با قارچ، آن را روی دستمال گذاشته و روغن اضافی آن را بگیرید.
حال بایستی کوکو بادمجان را با سبزی‌ها و نیز انواع سالاد سرو کرده و میل نمایید.
در این حالت شما می‌توانید به طرز تهیه کوکو بادمجان، تخم مرغ نیز اضافه کنید که از حالت رژیمی بودن غذا در می‌آید.

طرز تهیه کوکو بادمجان با سیب زمینی
در نهایت، برای طرز تهیه کوکو بادمجان به همراه سیب زمینی می‌توانید از دستورالعمل زیر استفاده کنید:

ابتدا موادی همچون بادمجان، 2 عدد سیب زمینی در سایز متوسط، یک دانه تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، مقداری روغن و نیز 2 عدد پیاز را برای طرز تهیه کوکو بادمجان آماده کنید.
سپس ابتدا سیب زمینی‌ها را آب پز نموده و رنده نمایید.
حال بایستی بادمجان و پیاز را رنده کنید و آن را با سیب زمینی رنده شده مخلوط کرده و تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
حال نمک و فلفل و زردچوبه را به این ترکیب اضافه نموده و آن را به صورت کامل مخلوط نمایید.
در نهایت برای طرز تهیه کوکو بادمجان لازم است تا روغن را در ماهیتابه اضافه کرده و مواد کوکو بادمجان سیب زمینی را به آن اضافه کنید.
آن را با حرارت ملایم سرخ کرده به صورتی که مغز پخت شود.
از طرز تهیه کوکو بادمجان لذت ببرید و آن را با سبزیجات سرو کنید.

خرید لوازم یدکی تویوتا از وینرو


تویوتا یکی از محبوب ترین برندهای خودرو در جهان است. تویوتا به دلیل کیفیت بالا، قابلیت اطمینان و عملکرد خودروهای خود شناخته شده است. در ادامه به لوازم جانبی تویوتا، کیت های فیس لیفت تویوتا و کنترل از راه دور تویوتا خواهیم پرداخت.


قطعات تویوتا

خرابی قطعات یدکی تویوتا، از جمله سایش یا فرسودگی قطعات و موادی هستند که نیاز به تعویض دارند. برای خرید لوازم یدکی تویوتا باید به چند نکته توجه کنید. لوازم جانبی تویوتا باید با مدل و سال ماشین شما مطابقت داشته باشد. در بسیاری از موارد که نمی توانید قطعه مورد نظر خود را پیدا کنید، نمایندگی های قطعات تویوتا قطعه مشابهی را به شما عرضه می کنند. اما باید توجه داشته باشید که قطعات یدکی اشتباه تویوتا می تواند به خودرو شما آسیب برساند.

کیفیت تجهیزات و استانداردهای تویوتا باید مناسب باشد. قطعات با کیفیت، عمر خودروی شما را به خطر می اندازد. توجه داشته باشید که لوازم جانبی تویوتا خود را باید از نمایندگی مجاز تهیه کنید. لوازم جانبی تویوتا شامل چراغ ها، سپرها، قطعات بدنه مانند آینه می باشد. در ادامه به انواع لوازم جانبی تویوتا می پردازیم.


قطعات بدنه تویوتا

قطعات یدکی تویوتا مربوط به بدنه این خودرو عبارتند از:

آینه های سمت چپ و راست

سپر جلو و سپر عقب

مونتاژ سپر جلو و قطعات زیر سپر

مجموعه سپر عقب و قطعات زیر سپر

کاپوت و گلگیرهای جلو

قفل و شکاف هود

و...

لوازم یدکی تویوتا چراغ پروژکتور


قطعات جایگزین تویوتا برای چراغ های جلو این خودرو عبارتند از:

چراغ های جلو چپ و راست

چراغ خطر چپ و راست

مهشکن

پروژکتور

چابرنگ

راهنمای آینه ها

لن...

لوازم یدکی تویوتا، سیستم برق


قطعات مربوط به سیستم برق تویوتا عبارتند از:

ABS و سیستم ترمز ضد لغزش

کیسه هوا تویوتا

سیستم ضد سرقت تویوتا

سیستم کنترل نور خودکار

پارکینگ ماشین

سیستم سوخت

کلیه چراغ ها و کولرها و بخاری ها

شیشه و آینه

آب و دستمال مرطوب


کیت اصلاح خودرو تویوتا هایلوکس

کیت لیفت صورت تویوتا هایلوکس برای بهبود ظاهر خودرو است. تمامی تغییراتی که در شکل و بدنه خودرو برای طراحی و بهبود ایجاد می شود، لیفت صورت یا بدنه لیفت نامیده می شود. اصلاح ظاهر خودرو را به روشی جدید تغییر می دهد. در واقع ترمیم گاهی شامل انجام تغییراتی مانند تعویض چرخ، تعویض موتور، قطعات مختلف و غیره در کیت بالابر جلو خودرو تویوتا هایلوکس می شود.


تویوتا هایلوکس در حال تغییر است

کیت فیس لیفت تویوتا هایلوکس معمولاً نمای بیرونی خودرو را تغییر می دهد. به‌روزرسانی‌ها براساس مدل متفاوت است، اما به‌روزرسانی‌های بصری عمدتاً شامل سپرهای اصلاح‌شده، چراغ‌های جلو، چراغ‌های خطر و شیشه جلوی بازطراحی‌شده است.


قیمت تویوتا هایلوکس فیس لیفت در پنجره

گاهی با فیس لیفت خودرو تویوتا هایلوکس، انواع رینگ ها و رینگ های جدید اضافه شده و رنگ های جدیدی در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

تغییرات داخلی کیت بالابر جلو تویوتا هایلوکس

تغییرات خودرو با کیت های فیس لیفت خودرو تویوتا هایلوکس از تغییرات جزئی تا تغییرات بسیار عمده متغیر است. گاهی اوقات حتی برخی از گزینه های جدید تودوزی یا دریچه های هوا یا طرح های بلندگو وجود دارد.

تغییرات عمده در کیت فیس لیفت تویوتا هایلوکس ممکن است شامل داشبورد بازطراحی شده و ظاهری متفاوت در پنل اطلاعات باشد. مواردی مانند نورپردازی داخلی را می توان اضافه یا بهبود بخشید، اما ابزارها در دسته های مختلف روی داشبورد قرار می گیرند.


اپلیکیشن فیس لیفت تویوتا لندکروزر

تغییرات و ارتقاء خودرو کیت فیس لیفت تویوتا لندکروزر است. در بازار ایران با توجه به ممنوعیت واردات خودرو، استفاده از کیت فیس لیفت خودرو تویوتا لندکروز گزینه مناسبی برای ارتقا و ارتقای خودروی شماست. کیت فیس لیفت خودرو تویوتا لندکروزر، خودروی شما را جذاب و جدید می کند و با ظاهری جدید، زمان خرید خودروی جدید را به تعویق می اندازد.


Winda Land Cruiser w Winro

دلیل دیگری برای استفاده از فیس لیفت تویوتا لندکروزر وجود دارد. ممکن است تولیدکنندگان از زمانی که خودرو برای اولین بار به بازار معرفی شد، دیدگاه خود را در مورد یک گروه خودرویی خاص (خانواده) تغییر داده باشند.

یعنی با کیت فیس لیفت تویوتا لندکروزر می توانید تغییراتی را که خودروساز برای ارتقای خودرو لازم می داند، دریافت کنید.


ریموت کنترل تویوتا

خرابی ریموت کنترل خودرو تویوتا می تواند برای صاحب خودرو مشکل ایجاد کند. اگر متوجه شدید که مشکل ریموت کنترل تویوتا شما باتری نیست، باید ریموت کنترل تویوتا خود را تعمیر کنید. سازندگان خودروهای ریموت تویوتا این خودرو را بسیار دقیق و ایمن ساخته اند.

با توجه به طراحی عالی و دقیق و ایمن خودروهای تویوتا، ریموت کنترل تویوتا نیز برای تامین امنیت راننده و سرنشینان ساخته شده است. بنابراین تعمیر ریموت کنترل تویوتا موضوع بسیار حساسی است. باید مکانی را انتخاب کنید که قابل اعتماد و حرفه ای باشد و به ریموت کنترل تویوتا آسیبی وارد نشود.


ریموت کنترل ضد سرقت تویوتا

حفاظت ضد سرقت سیستم ریموت کنترل تویوتا با کد منحصر به فرد و ویژه ثبت شده است. کد کنترل از راه دور تویوتا نقش مهمی در امنیت و جلوگیری از سرقت خودرو شما دارد. یک تراشه در ریموت کنترل ماشین تویوتا تعبیه شده است و یک کلید فرمان با کد شناسایی به ریموت ماشین تویوتا می فرستد تا در را باز کند.

تاییدیه ریموت تویوتا قبل از راه اندازی خودرو دریافت می شود. کل فرآیند در چند ثانیه انجام می شود. این نوع ریموت تویوتا مدل ضد سرقت می باشد.


هزینه ساخت ریموت کنترل تویوتا

قیمت ریموت کنترل خودرو تویوتا با تغییر بسیاری از عوامل متفاوت است. ریموت کنترل خودرو تویوتا عمدتا به نوع و مدل، سال ساخت خودرو و نوع سیستم کنترل از راه دور خودرو تویوتا بستگی دارد. یعنی قیمت ریموت کنترل ماشین تویوتا بسته به تنظیمات و پیکربندی آن می تواند بسیار متفاوت باشد.
مشاهده رفرنس: https://www.rokna.net/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-171/887248-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%DB%8C%D8%AF%DA%A9%DB%8C-%D8%AA%D9%88%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%B1%D9%88

قطعات کارتریج‌ لیزری و کارتریج‌ جوهرافشان

قطعات لیزری و کارتریج جوهر

دانستن اجزای تشکیل دهنده یک کارتریج به تجهیزات چاپگر شما کمک می کند بهتر و راحت تر کار کنند. لذا در این مقاله به ارائه و ارائه اطلاعات لازم می پردازیم. با ما بمان.

اجزای اصلی کارتریج لیزری

کارتریج لیزری با تونر



کارتریج لیزری بخشی از چاپگر لیزری است که وظیفه ایجاد تصویر روی کاغذ را بر عهده دارد. این قطعه به جای جوهر مایع حاوی مخلوط خشکی از پودر تونر است که از طریق بار الکتریکی و حرارت به کاغذ می‌چسبد. کارتریج های لیزری در چهار رنگ مختلف موجود هستند: مشکی، فیروزه ای، سرخابی (قرمز/صورتی) و زرد. در ادامه به بررسی اجزای آنها می پردازیم:


طبل

درام یک استوانه آلومینیومی با بار الکتریکی است که توسط یک پوشش حساس به نور احاطه شده است. عملکرد اصلی درام جذب ذرات پودر تونر با انتقال آنها به کاغذ با ایجاد خواص الکترواستاتیکی است. به طوری که وقتی دستور چاپ داده می شود، درام بار الکترواستاتیکی دریافت می کند و تصویر روی سطح آن توسط لیزر اسکن می شود. پس از اسکن تصویر، درام می چرخد ​​تا تونر را جذب کند و تصویر را به کاغذ منتقل کند.

کارتریج تونر لیزری بارابان

کارتریج

کارتریج تونر ظرفی است که حاوی ذرات پودر تونر است. پودر تونر از رزین پلاستیکی متصل به ذرات آهن ساخته شده است. در طی فرآیند چاپ لیزری، این پودرها با بار مثبت خود به درام جذب می شوند. سپس به کمک تیغه دکتر به طور یکنواخت روی کاغذ پخش می شوند و تصویر ایجاد شده روی درام روی کاغذ چاپ می شود. می توان گفت که کل این فرآیند حول محور بارهای الکتریکی و تأثیر تغییرات آنها بر ذرات تونر می چرخد ​​که بسیار مستعد این بارها هستند و در آنها حرکت می کنند.


کارتریج تونر

تیغه دکتر

دکتر بلید مقدار تونر عرضه شده به اجزای دیگر را تعیین می کند و آن را به طور مساوی روی کاغذ توزیع می کند. تونر همچنین نقش بسیار مهمی در اطمینان از خوانا بودن چاپ در هنگام بارگذاری دارد. در کارتریج های رنگی معمولاً این قسمت با همکاری غلتک توسعه تونر را برای چاپ آماده می کند. حتی برای کاست های سیاه و سفید، Dr. با استفاده از رول آشکار تیغه به طور معمول به شارژ دقیق تر.

این قطعه از فولاد ضد زنگ ساخته شده است. زیرا اگر این تیغه زنگ زده شود، نه تنها از بارگیری مناسب تونر جلوگیری می کند، بلکه به کارتریج نیز آسیب می رساند.


یک اهنربا

آهنربا یک میله استوانه ای با خواص مغناطیسی است. این قطعه بین کارتریج تونر و درام قرار دارد و وظیفه اصلی آن ایجاد و جذب بار الکتریکی در تونر است. پودر تونر تحت تأثیر بارهای الکتریکی بین آهنربا و درام به سمت درام حرکت می کند. آسیب دیدن این قسمت باعث ایجاد لکه های سیاه روی نسخه چاپ شده و محو شدن آن می شود.


گرفتن

واحد فیوزر

واحد فیوزینگ از دو غلتک تشکیل شده است. غلتک بالایی فیوزر توسط یک لامپ با دمای کنترل شده گرم می شود که لایه پلاستیکی نازک تونر را گرم می کند و جوهر را از طریق غلطک ها روی کاغذ منتقل می کند. این رول به راحتی تمیز می شود زیرا با یک لایه سیلیکونی نچسب پوشانده شده است.

غلتک پایینی نیازی به داغ بودن ندارد و دوست دارد از لاستیک سیلیکونی نرم ساخته شود که کاغذ را نگه می دارد و به آن کمک می کند تا با خیال راحت و روان از بین غلتک ها عبور کند.


فوم غلتک

با افزایش تماس بین کاغذ و درام، فوم غلتک تونر را به کاغذ منتقل می کند. همچنین آلودگی و زباله های باقی مانده روی درام را پس از چاپ به طور کامل پاک می کند. فوم غلتک یک قطعه استوانه ای شکل است که در پایین درام قرار می گیرد. آسیب دیدن این قطعه باعث ایجاد اختلال اساسی در فرآیند چاپ می شود. لطفا توجه داشته باشید که فوم غلتک بسته به عملکرد آن باید تعویض شود.


فوم غلتک

تیغه (تمیز کردن تیغه)

تیغه یک تیغه تمیز کننده است و به عنوان یک غلتک فوم عمل می کند. بعد از مراحل چاپ است. این درام را از هر گونه زباله باقی مانده پاک می کند. توجه داشته باشید که باقیمانده تونر روی فوم غلتک با یک تیغه پاک می شود.

اب

درام شاتر

پوشش درام یک قطعه پلاستیکی است که درام را احاطه کرده و در هنگام نصب از آن در برابر نور محافظت می کند.


نوار انتقال

تسمه انتقال وظیفه انتقال کاغذ به داخل چاپگر را بر عهده دارد. به طوری که تونر پس از عبور از روی درام می تواند تصویر یا متن مورد نظر را روی کاغذ حک کند. برخی از چاپگرهای کوچکتر تسمه انتقال ندارند و در عوض دارای غلتک هایی هستند که به عنوان تسمه عمل می کنند. مهمترین نشانه خرابی نوار انتقال، گیر کردن مداوم کاغذ در چاپگر است.

سطل زباله تونر

سطل زباله تونر باقی مانده از چاپ را جمع آوری می کند. این قطعه به مرور زمان پر می شود و بنابراین باید تعویض شود. در غیر این صورت، چاپگر از کار می افتد یا کیفیت چاپ به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.


تراشه الکترونیکی

یک تراشه الکترونیکی در کارتریج تونر قرار می گیرد و مغز آن را فعال می کند. دستورالعمل های انتقال به کارتریج مانند انتقال پودر تونر به کاغذ و تخمین میزان باقیمانده تونر توسط این تراشه اعلام می شود. تعداد کپی های ساخته شده در این چیپست ثبت می شود، زمانی که به تعداد مشخصی رسید، این تراشه جایگزین می شود. منبع تغذیه معیوب یک پیغام خطا را روی صفحه چاپگر نشان می دهد.


اجزای اصلی کارتریج جوهر افشان

چاپگرهای جوهرافشان در بین کاربران چاپگر بسیار محبوب هستند. زیرا چاپ رنگی با کیفیت بالایی را ارائه می دهند. فرآیند چاپ با این چاپگرها بسیار ساده و قابل درک است. در واقع کارتریج های جوهر افشان مخازن جوهر هستند که به یک سری نازل های کوچک به نام هد چاپ متصل می شوند که هدف آنها ایجاد نقاط بسیار کوچک جوهر است.

می توان از نازل برای چاپ متن در یک رنگ خاص مانند سیاه استفاده کرد. رنگ‌های موجود در کارتریج‌های جوهر نیز می‌توانند برای ایجاد یک تصویر رنگی ترکیب شوند. کارتریج های جوهر افشان از دو بخش اصلی تشکیل شده اند:

جنس کارتریج جوهر

بدن به عنوان ظرفی برای جوهر عمل می کند. بسته به مدل چاپگر، کارتریج های رنگی و مشکی را می توان به صورت جداگانه یا با هم در یک بدنه نصب کرد.




سر کارتریج جوهر افشان

قسمت سر به عنوان هسته یک چاپگر جوهر افشان عمل می کند و جوهر را به کاغذ منتقل می کند. هدهای چاپ کارتریج جوهر از چهار قسمت زیر تشکیل شده است:

1- صفحه نازل: قسمتی که در هنگام چاپ جوهر از کارتریج خارج می شود.

2- Cover Plate: نازل ها را در صورت عدم استفاده می پوشاند و محافظت می کند.

3- محفظه مرکب مشترک: جوهر قبل از چاپ رسوب می کند.

4- بستر پیزوالکتریک (در چاپگرهای پیزوالکتریک): حاوی کریستال پیزوالکتریک است. لرزش کریستال در بدنه کارتریج باعث می شود جوهر از نازل ها خارج شود. این فرآیند در فواصل منظم و کاهشی اتفاق می افتد.

5- صفحه مقاومت فلزی (در چاپگر حرارتی): این قسمت توسط جریان ضعیفی گرم می شود که جوهر را گرم کرده و باعث پخش شدن جوهر روی کاغذ می شود.


اخرین حرف

دانستن اجزای کارتریج های لیزر و جوهر برای حفظ بهترین عملکرد چاپگر شما ضروری است. زیرا اگر سند طرح چاپ شده بی کیفیت باشد، صفحه در چاپگر گیر کرده باشد یا با پیغام خطای چاپگر مواجه شوید، وضعیت را بهتر درک خواهید کرد. فراموش نکنید که برای انتخاب با کیفیت ترین کارتریج های موجود در بازار و رفع مشکلاتی که چاپگرهای خود با آن مواجه هستند می توانید از مشاوره همکاران ما استفاده کنید.

مشاهده ادامه:https://avafarhang.com/laser-cartridge-and-inkjet-parts/

رشته تحصیلی، راه اندازی بلوک موفقیت



نوروز در اردو چیست؟ اهمیت اردوی آموزشی

قبل از اینکه در مورد مزایای کمپ بورسیه نوروزی و اهمیت بورسیه نوروزی برای مدارس شبانه روزی صحبت کنم، می خواهم داستان کوتاهی را برای شما تعریف کنم. روزی از میشائیل شوماخر قهرمان فرمول 1 پرسیده شد که راز موفقیت او چیست؟ شوماخر پاسخ می دهد: در مسابقات، هر بار که به گوشه ای یا مانعی می رسیدم که باعث ترمز دیگران می شد، نفسم را حبس می کردم. این نقل قول شوماخر به شما نشان می‌دهد که اگر می‌خواهید موفق باشید، زمانی که دیگران دست از تلاش نمی‌کشند، باید بیشتر تلاش کنید. همه ما احتمالا بارها این عبارت را شنیده ایم. با کمی تامل میتوان به معنای این عبارت پی برد. در Adme به بررسی اهمیت اردوی تحصیلی در عید و ماهیت تحصیل در مدارس شبانه روزی در نوروز می پردازیم.


اهمیت اردوی آموزشی عید

همه کنکوری ها (نه فقط دوازده ساله ها) که برای کنکور آماده می شوند می دانند که تعطیلات نوروز بهترین زمان برای مطالعه و جبران درس های از دست رفته است. زیرا در مدرسه شبانه روزی نوروز حداقل دو هفته فرصت دارید فقط مطالعه کنید. برای امتحاناتی که حتی یک دقیقه هم برایشان اهمیت دارد، دو هفته زمان بسیار خوبی است و با برنامه ریزی مناسب می توانید از روزهای عید نهایت استفاده را ببرید. با خودت بگو خوشحالی، در تعطیلات عید یا مهمون داریم یا میریم مسافرت و مهمونی. چه کسانی می توانند در تعطیلات نوروز درس بخوانند؟ چگونه می توانیم در میان این همه هیاهو و رفت و آمد روی مطالعه و آمادگی برای کنکور سراسری تمرکز کنیم؟ سوال بسیار خوبی است. البته زمانی که مشغول عید نوروز، مسافرت، دعوت به مهمانی و دعوت از مهمان هستید، تنها چیزی که نمی توانید روی آن تمرکز کنید مطالعه و امتحان است. برای کنکور سراسری است. اما یک پیشنهاد خیلی خوب دارم: شرکت در مدرسه هیئت تحصیلی عید.


تمرین نوروزی چیست؟

حتما اسم خانه مطالعه تعطیلات را شنیده اید. چند سال از قبولی مشاوران تحصیلی، برنامه ریزان کنکور و همه دست اندرکاران کنکور می گذرد. اردوی نوروزی را برای یادگیری و مطالعه در عید راه اندازی کرده اند تا فرصت طلایی تعطیلات نوروزی را از دست ندهند. مدرسه شبانه روزی نوروز مکانی جالب و چالش برانگیز است. این اردوی نوروزی از این جهت جالب است که با هدف مشترک موفقیت و کسب رتبه اول در کنکور تجربیات خوب زیادی کسب می کنید و با افراد جدید زیادی آشنا می شوید. یک حس رقابت شدید بین همه نامزدهای واقعی رقابت وجود دارد. اما در اردوی آموزشی عید تعداد زیادی داوطلب کنکور را در کنار خود می بینید و این حس رقابت را در شما ایجاد می کند. چون دانش آموزانی را می بینید که مثل شما تعطیلات نوروز و عید را خوش گذرانده اند و در عید برای درس خواندن سختی می کشند. وقتی این حس رقابتی وجود دارد و می بینید که افراد زیادی هستند که می توانند با موفقیت در آزمون شما را شکست دهند، شما سعی می کنید کسی باشید که بقیه آزمون را شکست دهید. بهترین های تعطیلات را بیاورید. با تاثیر بوت کمپ نوروزی اینجا آشنا شوید.

مشخص است که هر ساله تعداد زیادی از متقاضیان در آزمون حاضر می شوند و رقابت بین آنها شدید است. اما اکثر دانش آموزان فقط این را می دانند و بسیاری از کسانی که در این ماراتن اول تلاشی برای پیشرفت نکردند و موفقیت اردوی آموزشی نوروزی را نمی دانند. اما وقتی می بینید که نزدیک ترین هدف با شماست، این رقابت باعث می شود در پانسی ناروجی بیشتر کار کنید. مصداق بارز این ضرب المثل این است: شنیدن کی دیده؟ هر چقدر هم می گویند، ببین چند صد هزار نفر برای کنکور ثبت نام کرده اند، همه تلاش می کنند، اما کی گوش می دهد؟ برخی از شما در حال مطالعه در اطراف، هدف، کنکور و غیره هستید. می توانی افرادی را ببینی که نیستند و وقتی آنها را ببینی به خودت می گویی که چه کسی می خواند و همه آنها رقابت دارند و این حرف ها سخت است. همه اش دروغ است. اما در فضایی مثل مدرسه شبانه روزی آموزشی نوروزی می بینید که آنها هم مثل شما تمام وقت و انرژی خود را صرف مطالعه و امتحان می کنند که این باعث افزایش میل آنها به مطالعه و رسیدن به اهدافتان می شود. اگر برای مطالعه نیاز به انگیزه دارید این مقاله تهیه شده توسط موسسه آموزشی بارچا را مطالعه کنید.


مزایای اردوی مطالعاتی نوروزی

رفتن به اردوی نوروزی تجربه بسیار خوب و در عین حال سختی است. تا زمانی که در کمپ نوروزی هستید، از تمام اتفاقات و اتفاقات بیرون از مهمانسرای عید اطلاعی ندارید و هیچ گزارشی از محرک هایی که بتواند آگاهانه یا ناخودآگاه شما را گیج کند، وجود ندارد. یکی از مزیت های آموزشگاه شبانه روزی نوروزی این است که هیچ گزارشی از گشت و گذار در سایت های مجازی مختلف و ساعت ها گپ زدن به بهانه تبریک عید وجود ندارد. بدون اینترنت، لپ تاپ، تلفن و غیره بدون سر و صدای افراد دیگر. زیرا همه کسانی که اردوی نوروزی را برای کنکور برگزار می کنند تمام تلاش خود را می کنند تا در میان این همه هیاهو و شلوغی عید و سال نو، آرام ترین محیط دنیا باشد. البته در اینجا باید گفت که یکی دیگر از مزیت های دوره آموزش شخصی نوروزی بارسا این است که در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می شود و در ایام عید می توانید در محیط دانشگاهی تمرین کنید. اما حالا با شرایط موجود و شرایطی که کرونا ایجاد کرده، اردوی نوروزی بارسا فرصتی جدید و خوب برای یادگیری و استفاده از فرصت طلایی تعطیلات عید برای گذراندن این مدت در آن فراهم کرده است. بهترین راه. شاید تعجب کنید که چگونه این امکان وجود دارد؟ مزیت های مدرسه شبانه روزی اینترنتی برسا یکی از ابعاد جدید این موسسه است که شرایط خوبی را برای موفقیت دانش آموزان فراهم می کند.



تاثیر شورای آموزش ایدز

می توان گفت مطالعه چند روز متوالی در تعطیلات نوروزی که همه در حال استراحت و خوشگذرانی هستند بسیار خسته کننده و خسته کننده است. اما اگر اول فکر کنید به این نتیجه خواهید رسید که بسیاری از افرادی مثل شما که در مشاغل مهم و مهم موفق و مشهور هستند در تعطیلات عید مشغول استراحت در خانه و خوردن آجیل و شیرینی و شکلات نیستند. چرا؟ چون کارهای مهم تری برای انجام دادن دارند. کارشناسان و مشاوران آموزشی که ایده نوروزی تحصیل در مدرسه شبانه روزی را از دل و کاغذ گرفته و اجرا کردند، به همه چیز فکر کردند. حتی غذای بچه های شبانه روزی هم هزار تا فکر شده است و کارشناسان و هر جناح نوروزی در برنامه و به قول معروف حتی در کتاب ها هستند. به عنوان مثال، در کمپ نوروزی در برسا، سه وعده غذایی که برای دانش آموزان ارائه می شود – صبحانه، ناهار و شام – شامل وعده های غذایی باکیفیت و مغذی است تا کودکان را با انرژی و ایمن برای مطالعه در طول روز حفظ کند. .

ادامه مقاله: https://pourdastmalchi.net/services/conclusion/