تایمر آبیاری چیست؟
تایمر آب وسیله ای است که در مدت زمانی که شما تعیین می کنید به گل ها، گیاهان و باغ ها آب می دهد. یعنی می توانید تعیین کنید که یک گل یا گیاه هر روز چند بار و چند دقیقه باید آبیاری شود. به این ترتیب می توانید برنامه آبیاری منظمی داشته باشید تا گل هایتان با مشکل کم آبی مواجه نشوند. هر تایمر آبیاری می تواند آب را به چندین گلدان گل یا چندین منطقه در باغ شما برساند و شما نیازی به خرید چندین تایمر ندارید. یک تایمر با کیت اتصال ممکن است نیازهای شما را برآورده کند.
تایمر آبیاری خانگی نیز باعث صرفه جویی در مصرف آب می شود. هزینه مصرف آب بالاست و قیمت آب خانگی در سال های اخیر افزایش یافته است. آبیاری با دست باعث از دست رفتن آب می شود و از آنجایی که تعیین میزان دقیق آب برای هر گل و گیاه به صورت دستی دشوار است، آب زیادی هدر می رود. یک تایمر آبیاری قطره ای به سادگی مدت و مقدار آب مصرفی برای هر گل و گیاه را تعیین می کند. آب صورت قطره قطره به گیاه می رسد و حتی یک قطره هم از بین نمی رود. اکنون کل کشور و حتی کل دنیا با مشکل کم آبی مواجه است. یک راه حل خوب برای بخش کشاورزی می تواند استفاده از آبیاری خودکار باشد. به خصوص اینکه بخش قابل توجهی از آب مصرفی صرف کشاورزی و باغداری می شود و این میزان به دلیل آبیاری غیر اصولی افزایش یافته است.
انواع تایمر و کنترلر آبیاری
تایمرهای آب در مورد نوع تامین آب دارای 3 دسته هستند.
فقط مخزن: این نوع تایمر به مخزن فشار ثابت متصل می شود. معمولاً این مخزن بیش از 30 لیتر آب در خود جای می دهد و فقط برای آبیاری گلدان ها در زمان خشکسالی استفاده می شود. یا زمانی که دسترسی به لوله وجود ندارد.
اتصال به شلنگ: این تایمر آبیاری به شلنگ متصل می شود و می تواند فشار آب را به میزان آب مورد نیاز کم و زیاد کند. در این حالت بدون پر کردن مخزن کار می کند، بلکه فقط با اتصال تایمر به شیر تایمر مناسب کار می کند.
این نوع تایمر دارای دو مدل ورودی با امکان اتصال به مخزن و شیر آب می باشد. ترکیبی از مخزن و شیر برقی است. در مواقعی که احتمال کمبود آب وجود دارد می توان از ظرفیت مخزن برای آبیاری گلدان ها استفاده کرد.
تایمرهایی با مخازن مناسب برای آبیاری گلدان در داخل خانه مناسب هستند و برای آبیاری باغ حتماً به یک شیر آب یا یک مخزن با ظرفیت بالا نیاز دارید.
مقیاس زمانی آبیاری خانگی بسته به نوع سیستم کنترل دارای دو نوع است:
تایمر آبیاری هوشمند: این نوع تایمر دارای سیستم کنترل بسیار پیشرفته می باشد. یعنی خود تایمر دارای یک سیستم هوشمند است که زمان آبیاری را بر اساس میزان نور خورشید، دمای اتاق و همچنین رطوبت هوا و خاک تعیین می کند. دارای سنسورهای حرفه ای و مناسب برای آبیاری در سطح وسیع می باشد.
تایمر آبیاری اتوماتیک: تایمر رایجی که به طور گسترده توسط مردم و گلخانه ها استفاده می شود، مدل اتوماتیکی است که شما در نظر دارید. شما می توانید تصمیم بگیرید که چه زمانی و چقدر سخت است. از مدل های اتوماتیک محبوب می توان به تایمر آبیاری Orbit و تایمر آبیاری Aqua اشاره کرد.
دو گروه دیگر برای تایمرها در نظر گرفته شده است:
تایمر دیجیتال: دارای نمایشگر دیجیتالی است که زمان و برنامه مورد نظر شما را نشان می دهد. تعداد دفعات آبیاری از زمان آخرین تنظیم برنامه و همچنین اطلاعات مربوط به میزان آب مصرفی و موارد دیگر از این قبیل روی صفحه نمایش داده می شود. تایمر آبیاری مداری دیجیتال است.
زمان آنالوگ: این تایمر تایمر ندارد و فرکانس و زمان تایمر را با پارامترها و ولوم ها مشخص می کنید. تایمر آب آکوا یک مدل آنالوگ است.
هر دو مدل عرضه تکی و دوگانه بسته به نیاز شما در دسترس هستند.
نوع خروجی تک: تنها یک خروجی دارد و یک برنامه در نظر گرفته می شود. یعنی تمام گل ها و گیاهان طبق برنامه آبیاری می شوند.
مدل دو خروجی: می توانید برای هر خروجی برنامه خاصی را ارزیابی کنید. به عنوان مثال اگر دو مدل گل دارید که یکی از آنها یک بار در روز و دیگری یک بار در هفته نیاز به آب دارد، ممکن است برای یک شیر آب 24 ساعت و برای یک شیر آب یک هفته در نظر بگیرید و هر شیر را به درگاه مورد نظر وصل کنید.
بسته به نوع برنامه ای که از تایمر انتظار دارید یکی از این گزینه ها را انتخاب کنید.
اطلاعات مهم برای استفاده از تایمر آبیاری خانگی
بسته به مدل تایمری که استفاده می کنید، باید به نکات خاصی در حین استفاده نیز توجه کنید. بعدا بحث خواهیم کرد:
اگر علائم خرابی باتری را مشاهده کردید، بهتر است آن را تعویض کنید. شاید هر 3 یا 4 ماه (بسته به عملکرد تایمر) باتری ها تمام می شوند و نیاز به تعویض دارند.
این تایمرها در هوای سرد و یخبندان قابل استفاده نیستند. زیرا آب پشت تایمر می ماند و احتمال یخ زدن آن بسیار زیاد است. اگر آب داخل دستگاه یخ بزند، ممکن است قطعات داخلی و سنسورهای دستگاه آسیب ببینند.
هر تایمر دارای محدودیت دمایی است. معمولا دمای ورودی نباید بیشتر از 40 درجه و کمتر از صفر باشد. چون هم برای گل و هم برای ساعت مشکل دارد.
در را ببندید و با احتیاط از آن خارج شوید تا هیچ لکه ای در جلو یا پشت دستگاه باقی نماند. رطوبت موجود در ساعت می تواند به مدار داخلی آسیب برساند.
شیر آب یا شیر مخزن دستگاه باید همیشه باز باشد. خیلی خوبه وگرنه گلتون آب نمیشه
هر تایمر محدوده فشار خاص خود را دارد. سعی کنید فشار آب را در این حد تنظیم کنید. زیرا آب کمتر مورد نیاز به گل نمی رسد و اگر بیشتر باشد می تواند به تایمر آسیب برساند. بررسی و تعیین فشار بهینه ضروری است.
ساعت کرونومتر دیجیتال را به درستی تنظیم کنید گزینه های AM و PM بارگذاری شده در دستگاه به ترتیب صبح و بعدازظهر هستند حتما ساعت را به درستی تنظیم کنید تا آبیاری شما دقیق و به موقع باشد
مطالعه مقاله کامل: https://abniro.com/hose-faucet-timers/
طرز تهیه کوکو بادمجان به صورتهای مختلفی را در این قسمت به شما آموزش میدهیم. کوکو بادمجان یکی از خوشمزهترین غذاها در ایران است که حتما یکبار باید آن را امتحان کنید. در این مقاله به شما انواع مختلف کوکو بادمجان در حالتهای مختلف دو نفره، خام، سرخ شده، گیلانی، کبابی، تبریزی، قارچ و … را آموزش میدهیم، پس تا پایان با ما همراه باشید.
طرز تهیه کوکو بادمجان دو نفره
کوکو را میتوان یکی از بهترین غذاهایی دانست که میتوانید آن را همیشه در میهمانیها، مراسمهای مختلف، سفر و یا دورهمیهای خانوادگی در نظر داشته باشید. یکی از انواع جذاب تهیه کوکو، کوکو بادمجان است که در این قسمت میخواهیم به معرفی آن بپردازیم. برای تهیه کوکو بادمجان به صورت دو نفره میتوانید از مواد زیر استفاده کنید که عبارتند از:جوان ایرانی (irjavan.com)
مواد اولیه مقدار موردنیاز
بادمجان به تعداد 5 عدد
تخم مرغ به تعداد 2 – 3 عدد
سیر رنده شده به مقدار 1 قاشق چایخوری
پیاز به تعداد 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان موردنیاز
همانطور که مشاهده میکنید، مواد و مقدار بسیار کمی برای تهیه این طرز تهیه کوکو بادمجان وجود دارد. با تهیه موادی که در بالا گفتیم، از دستورالعمل زیر برای تهیه کوکو بادمجان دونفره استفاده کنید:
ابتدا لازم است تا به سراغ پیاز برویم. آن را به حالت درشت ریز کنید و در یک ظرف بریزید. آب پیاز را بگیرید تا آماده شود.
حال به سراغ بادمجانها میرویم. ابتدا آنها را تمیز کرده، سپس در حالت درشت از طریق رنده، ریز میکنیم. در برخی مواقع اگر تجربه کرده باشید، ممکن است به طعم تلخ بادمجان نیز بربخورید که در این حالت، لازم است تا از این ترفند برای گرفتن تلخی آن استفاده کنید. ابتدا روی آن قبل از اینکه به سراغ رنده رفته و آن را ریز کنید، روی آن نمک بزنید، حال باید بگذارید تا تلخی آن برود، در این حالت پس از مدتی بگذارید و آن را رنده کنید.
حال که بادمجان را آماده کردید، لازم است تا پیاز رنده شده و نیز بادمجان را در یک ماهیتابه با هم مخلوط کرده و با گرمای ملایم آن را تفت دهید.
حال زمانی که ترکیب موردنظر شما مقداری نرم شدند و به اصلاح آب انداختند، حرارت را افزایش داده و پس از مدتی (با کشیده شدن آب آن)، سایر مواد از جمله نمک، فلفل، زردچوبه را به محتوا اضافه میکنیم. حال آن را تفت میدهیم.
حال زمانی که مواد خوب پخته شد و دیگر آبی برای آن نماند، با مقداری فاصله برای سرخ شدن کامل غذا، سیر را در این نوبت اضافه میکنیم و به مدت 3 دقیقه میگذاریم تا تفت بخورد. پس از این کار، نوبت آن است تا مخلوط را برای سرد شدن نگهداری کنیم.
حال مخلوط را که سرد شده، در یک کاسه میریزیم. آن را با تخم مرغ و نیز مقداری نمک ترکیب کرده و کامل میکس میکنیم. ابتدا دو تخم مرغ بریزید. در صورتی که این دو نتوانست انسجام و بافت آن را محکم کند، تخم مرغ سوم را نیز اضافه کنید.
یکبار دیگر داخل ماهیتابه روغن ریخته و مقداری صبر میکنیم تا داغ شود. مایه کوکو را به داخل آن میریزیم و مدتی اجازه میدهیم تا با حرارت ملایمی که دارد، آرام پخته شود.
زمانی که بافت کوکو به صورت منسجم در آمد و خودش را گرفت، کوکو را برگردانده و آنطرف دیگر ان را نیز میپزیم.
برای پخت کوکو نیازی به بستن ماهیتابه نیست.
کوکو شما پس از مدتی آماده است و میتوانید آن را میل کنید.
طرز تهیه کوکو بادمجان خام
یکی از انواع متدهای پخت بادمجان، به صورت خام است که میتوانید از آن برای تهیه کوکو بادمجان استفاده کنید. در این حالت ابتدا لازم است تا مواد اولیه زیر را آماده کنید.
مواد اولیه مقدار موردنیاز
بادمجان به تعداد 8 عدد
پیاز به تعداد 1 عدد
سیب زمینی به تعداد 1 عدد
آرد گندم به مقدار 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ به تعداد 3 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان موردنیاز
روغن و زردچوبه به میزان موردنیاز
با تهیه مواد بالا، حال شما میتوانید از دستورالعمل زیر استفاده کنید که به شرح زیر میباشد:
ابتدا بایستی بادمجانها را تمیز کرده، پوست آن را بگیرید. حال آن را به صورت درشت رنده کنید و در یک کاسه قرار دهید.
حال بایستی به مقدار 1 قاشق چایخوری نمک را روی بادمجان بریزید. پس از انجام اینکار، لازم است تا آب اضافی بادمجان را با کنار گذاشتن آن به مدت 20 – 30 دقیقه بگیریم. همچنین این کار باعث میشود تا همانطور که در قسمت قبل هم گفتیم، تلخی بادمجان گرفته شود.
سپس بایستی سیب زمینی و پیاز را درست کنیم. ابتدا پوست آنها را گرفته و میشوریم. حال بایستی با رنده در حالت متوسط آن را ریز کرده و آب اضافی آن را با دست بگیریم. حال این دو ماده را درون یک کاسه قرار میدهیم.
به سراغ بادمجانها برمیگردیم و آنها را آبکشی میکنیم. سپس آن را فشار میدهیم تا آب آن گرفته شود و محتوا را به ظرفی که سیبزمینی و پیاز دارد، اضافه میکنیم. حال تخم مرغها (3 عدد) را به ظرف اضافه میکنیم.
حال نوبت آرد است. آن را به مقداری نمک، زردچوبه، فلفل اضافه و مجموع مواد را به کاسه اضافه میکنیم. حال نوبت آن است که حسابی مخلوط را ورز داده و میکس کنیم. دقت کنید که در این مرحله بایستی ماده ما به صورت منجسم شود. پس اگر شل شد، بایستی به آن مقداری آرد اضافه نماییم.
تابه را روی حرارت قرار داده، روغن اضافه کرده و داغ میکنیم. بعد مایه کوکو را به آن اضافه کرده و کامل روی تابه مینشانیم. پس از اینکه سمت زیرین خوب سرخ شود، سمت دیگر آن را برگردانده و سرخ میکنیم.
در این حالت شما میتوانید زمانی که مایه کوکو را روی تابه گذاشتید، آن را به 4 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را برگردانید که راحتتر باشید.
زمانی که کوکو سرخ شد، غذای شما آماده سرو کردن است و میتوانید از ان لذت ببرید.
طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده
برای تهیه کوکو بادمجان به صورتی که سرخ شده است، میتوانید از روش و مواد اولیه زیر استفاده کنید:
مواد اولیه مقدار موردنیاز
بادمجان به تعداد 6 عدد
پیاز به مقدار 2 قاشق غذاخوری خرد شده
نعناع خشک به مقدار یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ به تعداد 6 عدد
روغن به مقدار 1 فنجان
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار موردنیاز
زرشک به مقدار 2 قاشق غذاخوری
با تهیه مواد بالا، از دستورکار زیر برای طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده استفاده کنید:
ابتدا بادمجانها را شسته، پوست گرفته و مقداری نمک روی آن بپاشید. حال میتوانید آن را به شکلی که میخواهید به صورت رنده شده یا قطعه شده یا سالم بپزید. در این حالت ما بادمجان سرخ شده را داریم و میخواهیم با آن کوکو بادمجان بپزیم.
حال بایستی زرشک را خوب شسته و نیز خشک نمایید.
حال به سراغ تخم مرغها بروید و آن را با مقداری نمک، زردچوبه، نعناع، فلفل ترکیب کنید تا حالت پف به خود بگیرد. میتوانید در این مرحله زرشک را نیز اضافه نمایید.
همچنین پیاز را به مایه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
حال نوبت آن است مایه را به ترکیب بادمجان سرخ شده اضافه کنیم و آن را روی حرارت ملایم بگذاریم تا آرام بپزد. شما میتوانید مرحله اول یعنی سرخ کردن بادمجان را انجام ندهید و مانند روشهای بالا، ابتدا بادمجان را با مخلوط کوکو میکس کرده و مایه آن را به تابه اضافه کنید.
حال در انتهای طرز تهیه کوکو بادمجان، مطمئن شوید که دو طرف سرخ شده و میتوانید کوکو بادمجان سرخ شده را سرو کنید.
تویوتا یکی از محبوب ترین برندهای خودرو در جهان است. تویوتا به دلیل کیفیت بالا، قابلیت اطمینان و عملکرد خودروهای خود شناخته شده است. در ادامه به لوازم جانبی تویوتا، کیت های فیس لیفت تویوتا و کنترل از راه دور تویوتا خواهیم پرداخت.
کیت اصلاح خودرو تویوتا هایلوکس
کیت لیفت صورت تویوتا هایلوکس برای بهبود ظاهر خودرو است. تمامی تغییراتی که در شکل و بدنه خودرو برای طراحی و بهبود ایجاد می شود، لیفت صورت یا بدنه لیفت نامیده می شود. اصلاح ظاهر خودرو را به روشی جدید تغییر می دهد. در واقع ترمیم گاهی شامل انجام تغییراتی مانند تعویض چرخ، تعویض موتور، قطعات مختلف و غیره در کیت بالابر جلو خودرو تویوتا هایلوکس می شود.
قطعات لیزری و کارتریج جوهر
دانستن اجزای تشکیل دهنده یک کارتریج به تجهیزات چاپگر شما کمک می کند بهتر و راحت تر کار کنند. لذا در این مقاله به ارائه و ارائه اطلاعات لازم می پردازیم. با ما بمان.
اجزای اصلی کارتریج لیزری
کارتریج لیزری با تونر
این قطعه از فولاد ضد زنگ ساخته شده است. زیرا اگر این تیغه زنگ زده شود، نه تنها از بارگیری مناسب تونر جلوگیری می کند، بلکه به کارتریج نیز آسیب می رساند.
مشاهده ادامه:https://avafarhang.com/laser-cartridge-and-inkjet-parts/
نوروز در اردو چیست؟ اهمیت اردوی آموزشی
قبل از اینکه در مورد مزایای کمپ بورسیه نوروزی و اهمیت بورسیه نوروزی برای مدارس شبانه روزی صحبت کنم، می خواهم داستان کوتاهی را برای شما تعریف کنم. روزی از میشائیل شوماخر قهرمان فرمول 1 پرسیده شد که راز موفقیت او چیست؟ شوماخر پاسخ می دهد: در مسابقات، هر بار که به گوشه ای یا مانعی می رسیدم که باعث ترمز دیگران می شد، نفسم را حبس می کردم. این نقل قول شوماخر به شما نشان میدهد که اگر میخواهید موفق باشید، زمانی که دیگران دست از تلاش نمیکشند، باید بیشتر تلاش کنید. همه ما احتمالا بارها این عبارت را شنیده ایم. با کمی تامل میتوان به معنای این عبارت پی برد. در Adme به بررسی اهمیت اردوی تحصیلی در عید و ماهیت تحصیل در مدارس شبانه روزی در نوروز می پردازیم.
مزایای اردوی مطالعاتی نوروزی
رفتن به اردوی نوروزی تجربه بسیار خوب و در عین حال سختی است. تا زمانی که در کمپ نوروزی هستید، از تمام اتفاقات و اتفاقات بیرون از مهمانسرای عید اطلاعی ندارید و هیچ گزارشی از محرک هایی که بتواند آگاهانه یا ناخودآگاه شما را گیج کند، وجود ندارد. یکی از مزیت های آموزشگاه شبانه روزی نوروزی این است که هیچ گزارشی از گشت و گذار در سایت های مجازی مختلف و ساعت ها گپ زدن به بهانه تبریک عید وجود ندارد. بدون اینترنت، لپ تاپ، تلفن و غیره بدون سر و صدای افراد دیگر. زیرا همه کسانی که اردوی نوروزی را برای کنکور برگزار می کنند تمام تلاش خود را می کنند تا در میان این همه هیاهو و شلوغی عید و سال نو، آرام ترین محیط دنیا باشد. البته در اینجا باید گفت که یکی دیگر از مزیت های دوره آموزش شخصی نوروزی بارسا این است که در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می شود و در ایام عید می توانید در محیط دانشگاهی تمرین کنید. اما حالا با شرایط موجود و شرایطی که کرونا ایجاد کرده، اردوی نوروزی بارسا فرصتی جدید و خوب برای یادگیری و استفاده از فرصت طلایی تعطیلات عید برای گذراندن این مدت در آن فراهم کرده است. بهترین راه. شاید تعجب کنید که چگونه این امکان وجود دارد؟ مزیت های مدرسه شبانه روزی اینترنتی برسا یکی از ابعاد جدید این موسسه است که شرایط خوبی را برای موفقیت دانش آموزان فراهم می کند.
ادامه مقاله: https://pourdastmalchi.net/services/conclusion/