گرین مگ

گرین مگ، مجله ای برای ایرانیان

گرین مگ

گرین مگ، مجله ای برای ایرانیان

صنعت اتومبیل: بنیادها ، برنامه ها و فناوری های جدید


اتوماسیون صنعتی ، یکی از ستون های اصلی انقلاب صنعتی چهارم ، نقش مهمی در بهبود کارآیی ، صحت و بهره وری فرایند صنعتی دارد. با استفاده از فناوری با استفاده از سیستم های کنترل پیشرفته ، روبات ها و نرم افزارهای ویژه ، می توانید فعالیت های پیچیده ای را با حداقل مداخله انسانی انجام دهید. در این مقاله ، ما اصول ، انواع ، برنامه ها و فن آوری های مدرن کار اتوماسیون صنعتی را در این زمینه بررسی خواهیم کرد.

اصول کار صنعت را انجام می دهد

بر اساس کنترل و اندازه گیری داده ها و اصول تعمیر. یک فعالیت خودکار صنعتی. این سیستم ها به طور کلی در سه حوزه اصلی انجام می شود.

حس: Sunsars مسئول جمع آوری داده های محیط زیست است. اطلاعات ، دما ، موارد فوق ، جریانها ، آوارها ، قسمتها ، شکل و سایر قدرتها را اضافه کنید. دانش این اطلاعات را برای برق الکتریکی تبدیل کرده و به کنترل کننده ارسال می کند.

کنترل کننده ها: کنترل کننده مغز سیستم اتوماسیون صنعتی. این بخش شامل PLC (کنترلر منطقی قابل برنامه ریزی) ، TCS (سیستم کنترل توزیع شده) و رایانه های صنعتی است. کنترلرها داده های به دست آمده از سنسورها را پردازش می کنند و سفارشات لازم را به اپراتورها ارسال می کنند.

پزشک: پزشکان مسئول اجرای تیم نگهبان هستند. این بخش شامل موتورها ، دریچه های کنترل ، روبات ها و سایر دستگاه های مکانیکی است. اپراتورها تغییرات لازم را در فرآیند ایجاد می کنند و به کنترل سیستم کمک می کنند.

اتوماسیون نوع تولید

اتومبیل صنعتی در انواع مختلفی در دسترس است که هر یک برای برنامه های خاص طراحی شده اند. در این بخش برخی از انواع مشترک خودروهای صنعتی را بررسی می کنیم.

اتوماسیون ثابت (اتوماسیون ثابت)

این نوع اتوماسیون برای فعالیتهای تکراری و ثابت طراحی شده است. سیستم های اتوماسیون ثابت اغلب در خطوط تولید انبوه و تغییراتی در فرآیند تولید استفاده می شود که به سیستم نیاز به طراحی مجدد سیستم دارد. نمونه هایی از این نوع اتوماسیون شامل مونتاژ خودرو و تجهیزات پر کردن بطری است.

برنامه ریزی شده خودکار (قابل برنامه ریزی)

این نوع سرمایه گذاری به شما امکان می دهد برنامه ها و مدیریت را تغییر دهید. برنامه های سیستم برنامه معمولاً در سازنده استفاده می شود. نمونه هایی از این نوع تجهیزات خودکار CNC (کد رایانه دیجیتال) و روبات های صنعتی.

اتوماسیون انعطاف پذیر (اتوماسیون انعطاف پذیر)

این نوع اتوماسیون تغییرات سریع و آسان در فرآیند تولید را امکان پذیر می کند. سیستم های اتوماسیون انعطاف پذیر معمولاً در محصولات مختلف جمع و جور استفاده می شوند. این نوع نمونه اتوماسیون شامل سیستم هایی برای تولید روبات های موبایل و چند رشته ای است.

یکپارچه به طور خودکار (یکپارچه اتوماتیک)

این نوع این نوع خودرو به طور مرتب بر همه مکان های تولید نظارت می کند. از سیستم های Glo-Elding در اقتصادهای Inte در بخش هایی مانند پتروشیمی ، شیمیایی ، شیمی و دارو استفاده می شود. نمایشگاه این نوع خودروها شامل سیستم های SECA (نظارت و خرید داده ها و فناوری های داده) است.

کاربردهای اتوماسیون صنعتی

اتوماسیون صنعتی در صنایع مختلف استفاده می شود. در این بخش برخی از برنامه های متداول این فناوری را در نظر خواهیم گرفت.

صنعت موتور: اتوماسیون صنعتی مونتاژ ، جوشکاری ، نقاشی و بازرسی در صنعت خودرو استفاده می شود. این فناوری به افزایش سرعت تولید ، بهبود کیفیت محصول و کاهش هزینه ها کمک می کند.

صنایع غذایی و دارویی: در صنعت مواد غذایی و دارویی ، اتوماسیون صنعتی برای کنترل فرآیندهای تولید ، بسته بندی و ذخیره سازی استفاده می شود. این فناوری به حفظ کیفیت و ایمنی محصول کمک می کند.

محصولات شیمیایی: اگر می خواهید فرآیند پیچیده در صنعت شیمیایی ، تولید تولید و فرآیندهای پیچیده نامگذاری شده را کنترل کنید. این فناوری به صرفه جویی در ایمنی و کارآیی فرآیند شیمیایی کمک می کند.
https://www.ilna.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7-206/1589220-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%DB%8C%D9%86
صنعت نفت و گاز: اتوماسیون صنعتی برای مدیریت صنعت نفت و گاز ، فرآوری ، ظرافت و فرآیندهای انتقال استفاده می شود. این فناوری به افزایش بهره وری و کاهش خطرات زیست محیطی کمک می کند.

صنایع الکترونیک: در صنعت الکترونیک ، اتوماسیون صنعتی برای عملیات دقیق مانند ترکیب قطعات ، آزمایش های تولید و بسته بندی استفاده می شود. این فناوری به افزایش دقت و کاهش اشتباهات انسانی کمک می کند.

منابع تولیدی و غیر انتفاعی

سود

1. بازده دوباره: اتوماسیون صنعتی اجازه معاملات بالا و دقیق را می دهد.

2. کاهش هزینه ها: این فناوری به کاهش نیروی کار ، مواد و انرژی کمک می کند.

3. بهبود کیفیت: به کاهش کیفیت اکسفاز صنعتی کمک می کند و کیفیت محصول را افزایش می دهد.

4. ایمنی اضافی: این فناوری به کاهش خطر محل کار و افزایش ایمنی کارگران کمک می کند.

معایب

1 قیمت اولیه بالاتر: سیستم خود سیستم صنعتی می تواند یک هزینه اولیه بالا باشد.

2

3. وابستگی تکنولوژیکی: اتوماسیون صنعتی می تواند منجر به فناوری بیش از حد و کاهش مهارت های انسانی شود.

آخرین بحث

صنعت اتوماسیون برای افزایش قدرت ، صحت و مزایای کار صنعتی ضروری است. این فناوری در انواع مختلف برنامه ها در دسترس است. با پیشرفت فناوری ، تغییر و بهبود در حال افزایش و افزایش است. با این حال ، انتخاب سیستم ماشین مناسب برای هر درخواست باید در نظر گرفته شود و باید شرایط محیطی در نظر گرفته شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد