گرین مگ

گرین مگ، مجله ای برای ایرانیان

گرین مگ

گرین مگ، مجله ای برای ایرانیان

جعبه صنعتی و کاربرد آن چیست؟


گیربکس صنعتی بزرگترین و سنگین ترین نوع گیربکس مورد استفاده در صنعت است که برای تحمل فشار و انتقال گشتاور بالا از چرخ دنده های مارپیچ استفاده می کند. این نوع گیربکس در صنایعی که نیاز به استحکام بالا (مانند صنایع فولاد یا عملیات اکستروژن) و تلرانس شعاعی و محوری در مواقع ضروری دارند استفاده می شود.

برای اطلاعات بیشتر و سفارش این محصول می توانید با کارشناسان صنایع گیربکس پولادین پارت تماس بگیرید.

فروش انواع کیف های صنعتی

امروزه استفاده از موتورهای الکتریکی نقش مهمی در زندگی ما چه در بخش صنعتی و چه در بخش خانگی دارد. البته همانطور که می دانید موتورهای الکتریکی معمولا سرعت چرخش بالا و توان خروجی کمی دارند. این ویژگی‌های موتورهای الکتریکی در بسیاری از موارد می‌تواند نیازهای مصرف‌کنندگان را برآورده کند، اما برخی از کاربردها ممکن است به قدرت بالاتر و سرعت چرخش کمتر نیاز داشته باشند. در این موارد نمی توان از الکتروموتورهای معمولی استفاده کرد و باید قدرت و سرعت چرخش آنها را به نحوی تنظیم کرد. بهترین راه برای افزایش قدرت و کاهش سرعت چرخش موتور الکتریکی استفاده از گیربکس است.

گیربکس ها بسته به ظرفیت، کارایی و ظاهر در انواع مختلفی تولید می شوند. گیربکس صنعتی یکی از بزرگترین و سنگین ترین انواع گیربکس های مورد استفاده در صنعت است و با استفاده از چرخ دنده های مارپیچ توانایی تحمل فشار و انتقال گشتاور زیادی را دارد. این نوع گیربکس برای صنایعی که به گشتاور زیادی نیاز دارند، مانند صنایعی که از فرآیندهای فولادی یا اکستروژن استفاده می کنند و در حال حاضر به گیربکس هایی نیاز دارند که بتوانند بارهای شعاعی و محوری را تحمل کنند، مناسب است.

انواع گیربکس صنعتی

این گیربکس ها بر اساس میزان چرخش و گشتاور کار به دسته های زیر تقسیم می شوند:

گیربکس دو محوره

گیربکس سه محوره

انتقال چهار محوره

انواع دنده در گیربکس های صنعتی عبارتند از:

گیربکس حلزونی یا ساده

جیا یا اریب

جاری

اجزای گیربکس صنعتی

گیربکس های صنعتی سنگین شامل قطعاتی مانند پوسته ها، آب بندی ها و آب بندی ها، دنده های اولیه، نهایی و میانی، محورهای ورودی و خروجی، یاتاقان ها و در مثال های خاص تر، یاتاقان های خروجی و سیستم های گردش روغن می باشد.

برندهای گیربکس صنعتی

گیربکس های صنعتی توسط بسیاری از سازندگان مشهور گیربکس از جمله زیمنس فلاندر، هانسن پتنت، SEW، روسی ایتالیا، برونی ایتالیا، بائر آلمان، آلمان شمالی، ایلماز ترکیه و سایر شرکت های روسی و چینی تولید می شوند.

نحوه انتخاب گیربکس صنعتی

عوامل مهم در انتخاب گیربکس های صنعتی، گشتاور یا قدرت مورد نیاز، نسبت صحیح تغییر و بار محوری و شعاعی بر روی شفت خروجی است. علاوه بر این عوامل، نحوه نصب، ابعاد و محل قرارگیری، ساعات کار در روز و ... از دیگر عواملی است که در انتخاب گیربکس صنعتی می تواند حائز اهمیت باشد.

مزایا و معایب گیربکس صنعتی

گیربکس های صنعتی در کنار شفت ورودی، قابلیت اتصال چرخ دنده ها، قرقره ها و تسمه ها را به همراه بسیاری از الکتروموتورها و موتورهای هیدرولیک دارند، همچنین برخی از گیربکس های صنعتی قابلیت اتصال الکتروموتور کمکی را نیز دارند. . تعمیر آنلاین به کاربران ارائه می شود. علاوه بر این، از مزایای استفاده از گیربکس های صنعتی می توان به دوام، دوام بالا و قابلیت استفاده در کاربردهای سنگین اشاره کرد.

نحوه نصب گیربکس صنعتی

جعبه های تجاری شامل دستگیره هایی در قسمت های کاربردی و عملیاتی هستند و باید روی خودرو نصب شوند تا به موتور و تجهیزات الکتریکی متصل شوند. در نصب باکس صنعتی باید به کاربرد باکس توجه کرد به طوری که در کارخانه ها برای نصب قرقره و تسمه یا چرخ و زنجیر یا حلقه باید محور پیچ ها به همان خوبی باشد. فاصله مناسب حتی پس از نصب باید ترتیب و مقدار جعبه روغن را بررسی کرده و دمای جعبه را در حین کار کنترل کنند.

نحوه استفاده از کارخانه ها

از گیربکس های صنعتی در صنایع برای کاهش سرعت و افزایش گشتاور استفاده می شود. برای مناطقی که به گشتاور بالا نیاز دارند، از گیربکس های صنعتی کم گشتاور برای مقابله با گشتاور استفاده می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد