سوپ جو گرم یک افزودنی جالب به غذا است و طعم لذیذ آن به نکات آشپزی شما بستگی دارد. در مقاله ای دیگر طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را بیان کردیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ
جو پوست کنده: 1 فنجان
سینه مرغ: نصف
سبزیجات: 1 قاشق چایخوری
پیاز: 2 عدد متوسط
جو: 5 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 2 لیوان
هویج: دو عدد متوسط
نمک: به میزان دلخواه
زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل: 1 قاشق چایخوری
آرد برنج: 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک: دلخواه
روغن زیتون برای سرخ کردن
آبلیمو: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و سنتی
گام اول:
مرغ را با پیاز و زردچوبه بجوشانید سپس مرغ را خرد کنید.
مرحله دوم:
سپس کمی روغن زیتون را به همراه پیاز خرد شده در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط بریزید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
البته رنگ پیاز نباید تغییر کند. فقط لازم است آنها را نرم کنید سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ادویه ها را به پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله سوم:
رب گوجه فرنگی را با مقداری آب حل کرده و پیاز را داخل آن بریزید و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت دهید. parsiday.com
مرحله 4:
سپس آرد گندم خیس خورده را به مواد اضافه کرده، حدود 5 دقیقه تفت دهید، سپس یک لیوان آب و آب مرغ را به مواد دیگر اضافه کنید، حدود یک ساعت حرارت دهید و به آرامی تفت دهید.
و اگر پخته نشد آب اضافه کنید تا جو بیشتر بپزد.
آخرین قدم من:
در پایان پخت، آرد را با کمی آب مخلوط کرده، جو و دو پیمانه آب را داخل مواد قابلمه بریزید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بپزد و در ۵ دقیقه آخر جعفری را داخل آماده سازی بریزید. سوپ