گرین مگ

گرین مگ، مجله ای برای ایرانیان

گرین مگ

گرین مگ، مجله ای برای ایرانیان

طرز تهیه سوپ جو به سبک رستورانی


سوپ جو گرم یک افزودنی جالب به غذا است و طعم لذیذ آن به نکات آشپزی شما بستگی دارد. در مقاله ای دیگر طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را بیان کردیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ


جو پوست کنده: 1 فنجان

سینه مرغ: نصف

سبزیجات: 1 قاشق چایخوری

پیاز: 2 عدد متوسط

جو: 5 قاشق غذاخوری

آب مرغ: 2 لیوان

هویج: دو عدد متوسط

نمک: به میزان دلخواه

زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل: 1 قاشق چایخوری

آرد برنج: 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

نمک: دلخواه

روغن زیتون برای سرخ کردن

آبلیمو: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و سنتی

گام اول:

مرغ را با پیاز و زردچوبه بجوشانید سپس مرغ را خرد کنید.

مرحله دوم:

سپس کمی روغن زیتون را به همراه پیاز خرد شده در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط ​​بریزید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

البته رنگ پیاز نباید تغییر کند. فقط لازم است آنها را نرم کنید سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ادویه ها را به پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله سوم:

رب گوجه فرنگی را با مقداری آب حل کرده و پیاز را داخل آن بریزید و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت دهید. parsiday.com


مرحله 4:

سپس آرد گندم خیس خورده را به مواد اضافه کرده، حدود 5 دقیقه تفت دهید، سپس یک لیوان آب و آب مرغ را به مواد دیگر اضافه کنید، حدود یک ساعت حرارت دهید و به آرامی تفت دهید.

و اگر پخته نشد آب اضافه کنید تا جو بیشتر بپزد.

آخرین قدم من:

در پایان پخت، آرد را با کمی آب مخلوط کرده، جو و دو پیمانه آب را داخل مواد قابلمه بریزید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بپزد و در ۵ دقیقه آخر جعفری را داخل آماده سازی بریزید. سوپ

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد